Chrupiące Ciasta Ryżowe
Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 397 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pianki, cukierki o smaku czekoladowym, kolorowe posypki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pikantne Ciasteczka Ryżowe Z Tuńczykiem, Sunny Side Up Beet Hash z chrupiącymi ciastkami ryżowymi, oraz Peppered Hanger Steak z chrupiącymi ciastkami ryżowymi z ' Treme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj 2 (12-szklankowe) patelnie na muffinki.
Masło rozpuścić w dużym rondlu, na średnim ogniu.
Dodajemy Pianki i stale mieszamy, aż się stopią.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem orzechowym i wanilią.
Dodać płatki i 2 butelki posypki, mieszając do połączenia. Używając nasmarowanych rąk, wciśnij mieszaninę do przygotowanych patelni, łącząc mieszaninę w kształt babeczki. Włóż Drewniany ice pop stick i pozostaw do ostygnięcia na 1 godzinę.
Usuń ciastka ryżowe z patelni.
W średniej misce połącz powłokę cukierków i skracanie warzyw. Kuchenka mikrofalowa na wysokości, w 30-sekundowych odstępach, mieszając między każdym, aż czekolada topi się i gładka, około 2 minut Całkowity czas.
Topy placków ryżowych zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Natychmiast posypać pozostałą posypką i podawać.