Chrupiące Batony Czekoladowe
Chrupiące batony czekoladowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz płatki owsiane, chrupiące masło orzechowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj No Bake Crunchy Chocolate Peanut Butter Bars, Gorzka Czekolada Zanurzone Chrupiące Kokos Nerkowca Sezam Bary, oraz Chrupiące Batony Morelowe Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
W górnej części podwójnego kotła, roztopić czekoladowe chipsy z masłem orzechowym, mieszając, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia i stopniowo wymieszać w płatkach.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej patelni do pieczenia. Przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone, a następnie pokroić w duże lub małe batony.