Chrupiąca Serowa Polenta Pieczona W Piekarniku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać chrupiący serowy pieczony Polentan spróbować. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 585 kalorii, 13g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz parmezan, masło, czosnek i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tilapia smażona w piekarniku z serową polentą, Pieczona W Piekarniku Kremowa Polenta, oraz Chrupiące, Pieczone W Piekarniku Palce Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Spray 17x12-calowy pół-arkusz patelni z natryskiem do gotowania.
W 1 1/2-quart rondel, gotować olej, masło i czosnek na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż czosnek jest przezroczysty (nie pozwól czosnek spalić).
Dodać śmietanę do ubijania; podgrzać do lekkiego duszenia. Wymieszać z serem Gorgonzola do rozpuszczenia. Wymieszać z serem pecorino-Romano.
Pokrój polentę w plastry o grubości 1/2 cala. Ułóż plastry na patelni. Sos serowy kadzi równomiernie polenta; posypać pieprzem.
Posypać bułkę tartą równomiernie na wierzchu.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Broil 2 do 3 minut lub do góry jest złoty kolor.