Grecka Dolma Aka Faszerowane Liście Winogron

Grecka Dolma Aka Faszerowane Liście Winogron
Grecki Dolman Aka nadziewane liście winogron może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 549 kalorii, 29g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście winogron, wodę, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Greckie Nadziewane Mięsem Liście Winogron, Greckie nadziewane liście winogron z ryżem i ziołami (Dolmadakia), oraz Nadziewane Liście Winorośli-Autentyczny Przepis Na Turecką Dolmę dla podobnych receptur.

Polecane wino: Assyrtiko, Agiorgitiko, Moschofilero

Assyrtiko, Agiorgitiko i Moschofilero są świetnym wyborem dla greka. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Monografia Gaia Assyrtiko z oceną 4,4 na 5 wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Gaia Monografia Assyrtiko
Gaia Monografia Assyrtiko
Młodzieńcze, intensywnie owocowe Assyrtiko, z bukietem wiciokrzewu i owoców cytrusowych oraz orzeźwiającą kwasowością na podniebieniu. Klasyczne połączenie świeżych owoców morza, to wino jest również zachwycające samodzielnie jako appertif lub w połączeniu z lekkimi przekąskami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn