Chrupiąca ryba z naszym ulubionym sosem

Chrupiąca ryba z naszym ulubionym sosem
Chrupiąca ryba z naszym ulubionym sosem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, krem knudsen, filety tilapia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca ryba w sosie cytrynowo-koperkowym, Chrupiące nuggetsy rybne z sosem tatarskim, oraz Chrupiąca ryba w sosie z koperkiem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
2
Ser i mąkę wymieszać na talerzu. Zanurz rybę, 1 filet na raz, w mieszaninie serowej, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony każdej z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
3
Rozgrzać olej i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać 3 filety rybne; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Powtórzyć z pozostałymi filetami rybnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn