Chrupiąca pomarańczowa wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. 1722 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ryżu, koncentratu soku pomarańczowego, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiąca Pomarańczowa Wołowina, Chrupiąca pomarańczowa Wołowina z brokułami, oraz Chrupiąca pomarańczowa wołowina {Chińskie jedzenie na wynos w domu} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż paski wołowiny w jednej warstwie na blasze wyłożonej papierowymi ręcznikami. Pozostawić do wyschnięcia w lodówce na 30 minut. W małej misce wymieszać cukier, ocet ryżowy, koncentrat soku pomarańczowego, sól i sos sojowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
Ocet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
W międzyczasie połącz ryż z wodą w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W razie potrzeby dodaj więcej wody na końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Rozgrzać olej w woku na średnim ogniu. Wrzucić suszoną wołowinę w skrobi kukurydzianej do herbu. Smażyć na gorącym oleju w małych partiach, aż będą chrupiące i złociste; odstawić.