Chrupiąca Kapusta Napa Slaw

Chrupiąca Kapusta Napa Slaw
Chrupiąca kapusta Napa Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.32 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz rzodkiewki, zieloną cebulę, kremowy sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Z Kapusty Napa, Napa Kapusta Slaw, oraz Napa Kapusta Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz kapustę, groszek śnieżny, rzodkiewkę, zieloną cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
KolendraKolendra
RzodkiewkaRzodkiewka
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać około trzech czwartych dressing i migdały do mieszaniny kapusty; wymieszać do herbu. Smak i wymieszać w więcej sosu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
KapustaKapusta
3
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia30
Magazyn