Granola Crunch to wegetariańskie śniadanie lakto ovo. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 267 kalorii. Ten przepis służy 52. Za 53 centy za porcję, ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup migdały, sól, kiełki pszenicy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 40%. Podobne przepisy obejmują Triple Chocolate Crunch Granola, Marvelous Granola Crunch Munch i Granola Crunch Banana Bread.
Instrukcje
1
W bardzo dużej misce połącz pierwsze osiem składników. W dużym rondlu, na średnim ogniu, gotuj brązowy cukier, masło, miód, olej i melasę przez 2-3 minuty lub do momentu rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
3/4 łyżeczki Melasy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Przenieś do dwóch natłuszczonych 15-calowych. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru, mieszając dwukrotnie. Ostudzić, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj rodzynki. Przechowywać w szczelnych pojemnikach.