Chrupiące ziemniaki z serem pleśniowym to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, sól, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chrupiące Ziemniaki Z Serem Pleśniowym, Fettuccine z serem pleśniowym, rukolą i chrupiącą Prosciutto, oraz Buffalo-Blue Curly Cheese Fry and Crispy Black Bean Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Wrzuć kliny ziemniaczane z oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec 30 min. albo aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wymieszać boczek, ser cheddar i ser pleśniowy; posypać ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego