Choucroute Garni
Choucroute Garni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, piwo, jagody jałowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Choucroute Garni, Choucroute Garni, oraz Choucroute Garni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Podczas gdy mieszanka kiszonej kapusty gotuje się, pokrój wieprzowinę w poprzek na 8 równych plasterków.
Umieść każdy kawałek między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć każdy kawałek do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Lekko posmarować obie strony plastrów wieprzowych sprayem do gotowania i posypać obie strony wieprzowiny solą i pieprzem.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połowę plasterków wieprzowych; smażyć 2 minuty z każdej strony lub aż wieprzowina straci różowy kolor.
Zdjąć z ognia i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami wieprzowiny.
Podawać wieprzowinę z mieszaniną kiszonej kapusty.