Chorizo Nuggets z kremowym dipem Salsa

Chorizo Nuggets z kremowym dipem Salsa
Przepis Chorizo Nuggets z kremowym dipem Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 35 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 40. Jeśli masz salsę, kiełbasę chorizo, meksykańską przyprawę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, oraz Chorizo Nuggets z sosem Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, beat twarogu i śmietany z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale, aż mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać 2 łyżeczki przyprawy i salsy; beat aż do mieszania. Kryj się i wyluzuj. Salsę można przygotować dzień wcześniej i podawać na ciepło lub na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
3
Piekarnik rozgrzać do 232°. linia 2 duże arkusze cookie z gotowania pergaminem. W dużej misce, mix Bisquick mix i 1 łyżka przyprawy. Wymieszać z serem Cheddar i chorizo; dobrze wymieszać. W małej misce, wymieszać kukurydzę i mleko. Mieszaj mieszaninę kukurydzy w mieszankę Bisquick, aż do dobrego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
PrzyprawyPrzyprawy
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Pliki CookiePliki Cookie
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
4
Łyżka 2 łyżki mieszanki na arkuszu cookie, naciśnij 1 oliwę do każdej, pokrywając oliwę całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec 12 do 13 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Nuggetsy podawać z kremowym dipem salsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia2
Magazyn