Chorizo and Gigante Bean Cassoulet

Chorizo and Gigante Bean Cassoulet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chorizo i Gigante Bean Cassoulet. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 695 kalorii, 45g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, liści laurowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Meyer Lemon and Gigante Bean open Faced Sandwiches, Crema de Frisoles con Chorizo (zupa z czerwonej fasoli z Chorizo), oraz Cassoulet Z Trzema Fasolami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę w dużym garnku i przykryć wodą o 3". Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Dodaj świeżej wody do pokrycia przez 3". Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż fasola są po prostu miękkie, ale nie mushy, 1 1/2-2 godziny (czas będzie się różnić w zależności od wielkości i wieku fasoli).
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
5
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę bulionu z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
6
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać chorizo i gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty cały, 7-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
9
Przełożyć chorizo na talerz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
10
W tym samym garnku umieść 2 łyżki oleju, pora i cebulę. Doprawić solą i pieprzem; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną i będą lekko złociste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
PorPor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodaj czosnek i anchois; wymieszać 1 minutę, aby rozbić anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
CzosnekCzosnek
12
Dodaj pastę pomidorową i paprykę; stale mieszaj, aż pasta będzie karmelizowana, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PaprykaPapryka
13
Dodaj zarezerwowane 1 Puchar bulion fasoli, fasola, bulion z kurczaka, a następnie 4 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
FasolaFasola
14
Przykryć i piec, aż fasola będzie bardzo delikatna, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Dodaj chorizo (i wszelkie zgromadzone soki) do garnka, naciskając, aby zanurzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
16
Piec, aż płyn zmniejszy się i lekko zgęstnieje, 40-45 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Tymczasem rozgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać bułkę tartą i gotować, często mieszając, aż złoty i chrupiące, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ChlebChleb
3
Posypać bułkę tartą fasolą i skropić pozostałymi 3 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
FasolaFasola
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Piec cassoulet aż bułka tarta są rumiane i płyn jest bulgotanie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić na 15 minut.
6
Tuż przed podaniem posypać natką pietruszki i skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn