Chlebek bananowy Cathy
Chleb bananowy Cathy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 523 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką cukier, śmietanę, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 399 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, Adobo wieprzowe Cathy, oraz Scotch Eggs Cathy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jedna patelnia 9x13 cali lub dwie patelnie bochenkowe 7x3 cali.
Połącz banana z kwaśną śmietaną. Odstawić. W dużej misce, śmietana razem margarynę i cukier, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z mieszaniną wanilii i bananów.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; wymieszać z mieszaniną bananów.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni lub patelniach.
Piec przez 50 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka chleba wyjdzie czysta.