Chlebek bananowo-orzechowy mamy Terri
Chleb bananowo-orzechowy matki Terri może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, cukier granulowany, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz Terri ' S Dixie Cornbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 9×5 calowy Bochenek pan.In duża miska za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i oba cukry, aż kremowy. Beat in the vanilla.
Dodać jajka po kolei, ubijając do wymieszania. Ubij w mleku, sody oczyszczonej rozpuszczonej w wodzie i soli. Po wymieszaniu ubić banany, a następnie wymieszać z mąką. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać do patelni i piec na środkowej półce przez 45 do 50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami