Chleb Z Cukinią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać cukinię chleb spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 334 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sól, jajka, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Niskotłuszczowy chleb z cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 8 1/2-by-4 1/2-calowy patelni bochenek i płaszcz z cukrem. W dużej misce ubić mąkę, cynamon, sól, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. W średniej misce ubić olej rzepakowy z jajkami, cukrem i wanilią.
Dodaj rozdrobnioną cukinię. Ciasto cukinii wymieszać z suchymi składnikami.
Wlać ciasto z cukinią do przygotowanego bochenka i piec przez około 50 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Niech cukinia chleb ostygnie na patelni przez 5 minut, a następnie przekręcić go na stojaku drucianym do całkowitego ostygnięcia.