Chleb Płaski Z Grilla
Grillowany płaski chleb jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, ciasto do pizzy, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Płaski Chleb Z Karmelizowaną Cebulą I Niebieskim Chee, Tabbouleh z pieczonych warzyw z grillowanym płaskim chlebem i jogurtem-Dressing Tahini, oraz Rozmaryn Płaski Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej.Ciasto podzielić na 2 równe porcje.
Zwiń każdą porcję w prostokąt o grubości około 1/4 cala.
Po jednej stronie każdego prostokąta posmarować 1/2 łyżki oleju i doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Ciasto przełożyć do grilla, naoliwione-strona w dół. Zamknij pokrywę. Gotować, aż ciasto zacznie bąbelkować na górze, o 3 protokół. Pracując szybko, posmaruj każdy prostokąt 1/2 łyżki oleju i dopraw pozostałą solą i pieprzem. Włączyć i gotować, aż złoty i chrupiące na dole, 2 do 3 protokół więcej.
Posmaruj każdy kawałek płaskiego chleba pozostałym olejem i posyp tymiankiem.