Chleb Płaski Czosnkowo-Serowy
Chleb płaski czosnkowo-serowy wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, parmezan, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Płaski Czosnkowo-Serowy, Pieczony czosnek, Fetan i orzech Dip, tosty płaski chleb, oraz 3 Ser Szpinak Płaski Chleb Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Lekko posmaruj blachę do pieczenia 10x15 cali.
Naciśnij ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia.
Połączyć masło, czosnek i bazylia w małej misce; skropić ciasto.
Posypać serem Cheddar, serem Romano i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż chrupiące, 10 do 12 protokół.
Pokroić w kwadraty i podawać na ciepło.