Chleb Piwny Manchego-Jalapeño
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba z piwem Manchego-Jalapeño. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, zieloną cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Piwny Jalapeno, Chleb Piwny Jalapeno Cheddar, oraz Serowy Chleb Piwny Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj zieloną cebulę i posiekane jalapeo na patelnię; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z pieprzem i czosnkiem; gotować 1 minutę.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodać mieszankę cebuli, ser, i piwo do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotne.
Łyżka ciasto do 9 x 5 cali bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Mżawka 1 łyżka masła na ciasto.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut.
Pozostałą 1 łyżkę masła skropić na cieście.
Piec dodatkowe 25 minut lub aż głęboki złoty kolor i Drewniany pick wstawiony do środka wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.