Chleb Maszyna Chała
Chleb Maszyna chała może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 67 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb maszyna drożdże, sól, złoto lepiej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwa chała dzięki zapomnianej maszynie do chleba, Rozmowy Kuchenne {: Maszyna Do Chleba Chała}, oraz Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie odmierz, umieszczając wszystkie składniki z wyjątkiem żółtka jaja, zimnej wody i maku na patelni w kolejności zalecanej przez producenta.
Wybierz ciasto / cykl ręczny. Nie należy stosować cyklu opóźnienia.
Wyjąć ciasto z patelni, używając lekko mąki rąk. Przykryć i pozostaw 10 minut na lekko posypanej mąką powierzchni.
Smar duży arkusz ciastek. Ciasto podzielić na trzy części.
Zwiń każdą trzecią na 13-calową linę.
Umieść liny obok siebie; liny plecione delikatnie i luźno, zaczynając od środka. Szczypta kończy się uszczelnić; tuck kończy się pod warkoczem.
Miejsce na blasze. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce o 45 minut lub aż podwójne. (Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.)
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszaj żółtko z zimną wodą; umyj Bochenek.
Piec około 25 minut lub do złotego koloru.