Chleb kukurydziany z brokułami i serem cheddar
Broccoli Cheddar Cornbread to przepis z południa, który jest przeznaczony dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 669 kalorii , 21 g białka i 37 g tłuszczu . Za 1,22 dolara za porcję przepis ten pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis podoba się 14 smakoszom i kucharzom. Ten przepis z Foodnetwork wymaga brokułów, cheddara, soli i twarogu. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 64% . Ta ocena jest dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Chili Pie z zielonym chili i cheddarem Cornbread Crust , One Bowl Jalapeno Cheddar Cornbread i Broccoli Cheddar Soup .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni Fahrenheita.
Wymieszaj wszystkie składniki oprócz 2 łyżek sera cheddar, aż powstanie ciasto w misce.
Rozpuść masło na patelni żeliwnej o średnicy 10 cali.
Podsmaż cebulę i brokuły, aż zmiękną.
Wlej ciasto na mieszankę warzywną i posyp równomiernie pozostałym serem. Możesz również umieścić składniki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 na 17 cali.
Piec w piekarniku, aż do uzyskania złotego koloru, przez 30 minut.