Chleb Kukurydziany Oyster Farsz

Chleb Kukurydziany Oyster Farsz
Nadzienie z ostryg z chleba kukurydzianego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Jeśli masz kiełbasę andouille, mleko, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to niedrogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Oyster and Cracked-pieprzowy farsz do chleba kukurydzianego, Pieczony kurczak z chlebem kukurydzianym i farszem z ostryg, oraz Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przygotować mieszankę chleba kukurydzianego zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 2/3 szklanki beztłuszczowego mleka i 2 białek; całkowicie schłodzić. Pokruszyć, aby zmierzyć 3 szklanki; rezerwy pozostały chleb kukurydziany do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Mleko Bez TłuszczuMleko Bez Tłuszczu
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
3
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Umieść kiełbasę w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj cebulę i czapki grzybowe na patelnię; smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszać z kiełbasą i szpinakiem; podsmażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Odcedzić ostrygi, rezerwując 1/3 szklanki likieru ostrygowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
8
Połączyć ostrygi, reserved Oyster liquor, chleb kukurydziany, mieszanka szpinaku, francuski chleb, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Umieścić mieszaninę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Piec w 375 przez 35 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn