Chleb Kukurydziany-Kotlety Wieprzowe
Chleb kukurydziany-Crusted kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną mieszankę farszu z chleba kukurydzianego, kotlety wieprzowe, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niskotłuszczową maślankę, można śledzić to danie główne z Meyer Lemon Pound Cake jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Kminkiem, Kotlety wieprzowe z szałwią i cytrynową bułką tartą, oraz Chleb kukurydziany pomarańczowo-szałwiowy z indyka.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym naczyniu do pieczenia.
Dodaj wieprzowinę, obracając się do płaszcza. Marynować w lodówce 30 minut, obracając wieprzowinę od czasu do czasu.
Umieścić mieszankę farszu w robocie kuchennym i proces, aż drobno zgnieciony.
Wlać mieszankę farszu do płytkiego naczynia lub talerza ciasta.
Wyjąć wieprzowinę z naczynia do pieczenia i wyrzucić marynatę. Obie strony kotletów wieprzowych zagrzebać w mieszance farszu, naciskając, aby dokładnie pokryć.
Umieść kotlety wieprzowe na blasze pokrytej sprayem do pieczenia i piecz w temperaturze 425 przez 12 minut lub do końca.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.