Chleb kukurydziany, kasztan i szynka wiejska Dressing
Chleb kukurydziany, kasztan i szynka wiejska Dressing może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 308 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, tymianek, szynkę wiejską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS Kukurydziano-Kasztanowy, Country Cornbread Dressing, oraz Wiejski SOS kukurydziany z orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż szynkę i boczek na dużej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż rumiane.
Dodaj seler i następne 2 składniki, i smażyć 8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Kruszyć chleb kukurydziany w dużej misce. Wymieszać z kasztanami i mieszanką szynki. Wymieszać bulion i kolejne 5 składników. Łyżka do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec w 350 przez 30 do 40 minut lub do lekko rumiane.
* Orzechy włoskie lub pekan mogą być zastąpione.
Uwaga: testowaliśmy z pieczonymi i obranymi Kasztanami Liebera.
John Zucker z Cru Caf w Charleston w Karolinie Południowej.