Chleb Garnek Fondue

Chleb Garnek Fondue
Chleb Pot Fondue wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Za 61 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 40. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, zieloną cebulę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 8%. Podobne przepisy to Chleb Garnek Fondue, Miska Na Chleb Fondue, oraz Wietnamskie Fondue Z Gorącym Garnkiem.

Instrukcje

1
Odetnij bochenek chleba, rezerwując górę. Ostrożnie wydrążyć wewnątrz bochenka z małym ostrym nożem, pozostawiając 1/2-W. shell.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Pokrój usunięty chleb na 1 cal. kostki (około 4 filiżanek); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Do nadzienia połącz sery i śmietanę w misce; dodać szynkę, zieloną cebulę, chili i sos Worcestershire. Łyżka do wydrążonego bochenka; wymień górę. Owinąć szczelnie kilkoma warstwami wytrzymałej folii aluminiowej; ułożyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę 10 minut lub do momentu podgrzania nadzienia. W międzyczasie połącz kostki chleba, olej i roztopione masło. Ułóż na osobnej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub na złoty kolor, od czasu do czasu obracając. Rozpakuj i przenieś na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Usuń wierzch z chleba; wymieszaj nadzienie i podawaj z opiekanymi kostkami i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia5
Magazyn