Chutney z pigwy i porzeczki

Chutney z pigwy i porzeczki
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Chutney z pigwy i porzeczki może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.27 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz złoty brązowy cukier, anyż, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chutney Z Pigwy I Porzeczki, Chutney Z Pigwy, oraz Chutney Z Pigwy Żurawinowej.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, często mieszając, około 45 minut. Odrzuć anyż Gwiaździsty. (Można dokonać 4 dni wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
* Brązowy rozgwieżdżony seedpod; dostępny w sekcji przypraw niektórych supermarketów oraz w sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach azjatyckich.
1
Twardy rdzeń pigwy należy usunąć nożem po ćwiartowaniu każdego owocu. Jeśli rdzeń jest zbyt trudny do bezpiecznego usunięcia nożem, przycinaj kawałki owoców wokół niego, a następnie pokrój kawałki na mniejsze kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PigwaPigwa
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn