Chleb Czekoladowo-Orzechowy Z Cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj chleba z cukinią czekoladowo-orzechową. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 224 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, wanilia, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cukinia Orzech Czekolada Chleb Chipsy, Chleb Bananowo-Czekoladowo-Orzechowy, oraz Budyń Chlebowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.Cukinię zetrzeć na tarce i odstawić do odsączenia.
Wymieszać suche składniki, dobrze się mieszając.Za pomocą miksera, śmietany "mokre" składniki i cukry.Powoli dodawać suche składniki, aż tylko mieszane.Przed dodaniem wycisnąć nadmiar wilgoci z cukinii.Złóż cukinię, chipsy czekoladowe i orzechy.Ciasto umieścić na standardowej patelni Bochenek.