Chleb bananowy mojej cioci

Chleb bananowy mojej cioci
Chleb bananowy mojej ciotki może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji porannych posiłków. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz proszek do pieczenia, chipsy czekoladowe, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chleb bananowy mojej cioci, Bananowy Pudding cioci Betty, oraz Idealny chleb dyniowy cioci Margie z kawałkami czekolady (i dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Banany i ocet mieszamy w misce i odstawiamy. W dużej misce wymieszać cukier i masło, aż będzie kremowe i gładkie, następnie ubić jajka. Wymieszać z zarezerwowaną mieszaniną bananów. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól, aż mieszanina będzie wolna od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
BananBanan
OcetOcet
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i cukru, aż dobrze wymieszane, i mieszać w posiekane orzechy włoskie i chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni bochenkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje i wykałaczka włożona do środka bochenka wychodzi czysta, 50 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić na patelni około 5 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn