Chleb bananowy III

Chleb bananowy III
Chleb bananowy III wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka proszku do pieczenia, żółtka jaj, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chleb bananowy - możesz zrobić chleb bananowy w domu, jest łatwy do zrobienia i smakuje wspaniale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce wymieszać margarynę i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać w żółtkach. Mąkę i proszek do pieczenia mieszamy na przemian z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
4
W innej misce ubić białka aż do podwojenia objętości. Zagnieść ubite białka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozprowadzić na nasmarowanej patelni 9 x 12 cali. Banany pokroić na wierzchu ciasta. W małej misce wymieszać 2 łyżki cukru i cynamon; posypać bananami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
BananBanan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn