Chleb Ananasowy Z Cukinią

Chleb Ananasowy Z Cukinią
Chleb ananasowy z cukinią wymaga około 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Ten chleb ma 390 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz zmielony cynamon, sodę oczyszczoną, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chleb Z Cukinią Ananasową, Chleb Ananasowy Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią Ananasową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Wyłóż dno dwóch patelni bochenkowych o wymiarach 9x5 cali papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, proszek do pieczenia i cynamon. Ubij cukier, olej roślinny, jajka i ekstrakt waniliowy razem w dużej misce i wymieszaj cukinię i ananasa. Stopniowo wlać mieszaninę mąki, mieszając aż do momentu włączenia. Złożyć rodzynki i orzechy włoskie, mieszając, aby równomiernie połączyć. Podziel ciasto równomiernie między dwie przygotowane Patelnie bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Olej RoślinnyOlej Roślinny
AnanasAnanas
CynamonCynamon
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Pracując z jednym bochenkiem na raz, przytrzymaj patelnię na boku i delikatnie dotknij boków patelni o blat, aby go poluzować. Przykryj patelnię stojakiem chłodzącym i odwróć go, aby przewrócić ciasto z patelni i na stojak. Odklej pergamin i pozostaw chleb do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn