Chińskie Petardy

Chińskie Petardy
Przepis Chiński petardy może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 55 minut. Ten bezmleczny przepis służy 14 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skrobi kukurydzianej, ciasto phyllo ciasto, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Petardy, Philly Petardy, oraz Philly Petardy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Gotować indyka na patelni, aż nie będzie już różowy; dodać kapustę, marchew, i zielona cebula i gotować razem, aż warzywa są lekko miękkie, 5 do 7 protokół. Wymieszać pastę chile przez mieszaninę warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pasta ChiliPasta Chili
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ubić skrobię kukurydzianą do białego wina w małej misce; dodać do mieszaniny na patelni i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż płyn na patelni jest lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
5
Umieścić pół arkusza ciasta phyllo na płaskiej powierzchni, pędzla z niewielką ilością oleju roślinnego, a na wierzchu z drugim arkuszem phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
6
Umieścić około 2 łyżki mieszaniny indyka na krótkim końcu phyllo; mieszaniny kształt do około cztery cala dziennika.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Roll phyllo i mieszanka indyka. Przekręć dziennik około 1 cala z każdego końca, aby uzyskać kształt petardy; umieść na nasmarowanym arkuszu cookie. Powtórz z pozostałą phyllo i mieszaniną, aż wszystkie zostaną użyte. Lekko posmaruj petardy olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie chrupiące i złociste, 18 do 22 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać z sosem słodko-kwaśnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Kolendry (około 1 Uncji Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek) Plus Około 6 Gałązek Do DekoracjiPosiekane świeże Liście Kolendry (około 1 Uncji Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek) Plus Około 6 Gałązek Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn