Chińskie Petardy
Przepis Chiński petardy może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 55 minut. Ten bezmleczny przepis służy 14 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka skrobi kukurydzianej, ciasto phyllo ciasto, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Petardy, Philly Petardy, oraz Philly Petardy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Gotować indyka na patelni, aż nie będzie już różowy; dodać kapustę, marchew, i zielona cebula i gotować razem, aż warzywa są lekko miękkie, 5 do 7 protokół. Wymieszać pastę chile przez mieszaninę warzyw.
Ubić skrobię kukurydzianą do białego wina w małej misce; dodać do mieszaniny na patelni i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż płyn na patelni jest lekko zagęszczony.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Umieścić pół arkusza ciasta phyllo na płaskiej powierzchni, pędzla z niewielką ilością oleju roślinnego, a na wierzchu z drugim arkuszem phyllo.
Umieścić około 2 łyżki mieszaniny indyka na krótkim końcu phyllo; mieszaniny kształt do około cztery cala dziennika.
Roll phyllo i mieszanka indyka. Przekręć dziennik około 1 cala z każdego końca, aby uzyskać kształt petardy; umieść na nasmarowanym arkuszu cookie. Powtórz z pozostałą phyllo i mieszaniną, aż wszystkie zostaną użyte. Lekko posmaruj petardy olejem roślinnym.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto będzie chrupiące i złociste, 18 do 22 minut.
Podawać z sosem słodko-kwaśnym.