Chipsy Pancetta z kozim serem i gruszką
Chipsy Pancetta z kozim serem i gruszką to bezglutenowe i pierwotne przepis z 15 porcjami. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Mieszanka gruszki bartlett, pancetta, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Chipsy Pancetta z kozim serem i gruszką, Chrupki z pieczonych pomidorów i koziego sera balsamicznego, oraz Figi deserowane z Pancettanem i kozim serem.
Instrukcje
Ułóż plastry pancetta w jednej warstwie na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Piec 8 do 10 minut lub aż złoty.
Przenieś do stojaka z drutu wyłożonego papierowym ręcznikiem.
Odstawić 10 minut lub aż ostry. Rdzeń gruszki i pokroić w poprzek na 12 cienkich pierścieni. Ułóż na półmisku. Top z pancettą i pokruszonym kozim serem; posypać świeżo popękanym pieprzem.
Tuż przed podaniem skropić miodem.