Chipsy Pancetta z kozim serem i gruszką
Chipsy Pancetta z kozim serem i gruszką to bezglutenowe i pierwotne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka gruszek, koziego sera, pancetta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chipsy Pancetta z kozim serem i gruszką, Chrupki z pieczonych pomidorów i koziego sera balsamicznego, oraz Figi deserowane z Pancettanem i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Umieść plastry pancetta w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor, około 10 minut. Używając szpatułki, wsuń chipsy pancetta na talerz. Na wierzchu po 1 łyżeczce koziego sera i 1 plasterku gruszki.
Posypać tymiankiem i podawać.