Chipsy Arepa z Chorizo i Queso Fresco
Chipsy Arepa z Chorizo i Queso Fresco mogą być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 157 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka soli, queso fresco, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śniadanie Polenta z Chorizo i queso Fresco, Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo, oraz Guacamole Z Queso Fresco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę kukurydzianą, ciepłą wodę, parmezan, 1 łyżkę masła i sól, dokładnie wymieszać.
Pozostawić mieszaninę na pięć minut.Ugniataj dłońmi przez około 3 minuty zwilżając dłonie wodą podczas pracy.Uformuj 4 kulki z ciasta.
Umieść każdą kulkę między 2 plastikowymi torbami i za pomocą płaskiej pokrywy doniczki, spłaszcz do 1/8 cala.Używając foremki do ciastek, pokrój ciasto na małe okrągłe
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem i piec przez 15 do 20 minut.
Umieścić chipsy arepa na półmisku i top każdej arepa z queso fresco i 1 plaster chorizo.
Posypać kolendrą i podawać.