Chipotle i klon polędwiczki wieprzowe szkliwione
Chipotle i klon polędwicy wieprzowej wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 697 kalorii, 94g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 5,08 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka chipotle chilies plus 1 sos łyżka, musztarda dijon, syrop klonowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z Chipotle-Klon Mop, Chipotle-Granat Glazurowany Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Klon Pieczony Glazurowany Polędwica Wieprzowa.
Instrukcje
W rękawiczkach Usuń i wyrzuć nasiona i żyły z chilies. W blenderze, wir chilli, sos z chilli, syrop klonowy i musztarda, aż będzie gładka.
Wieprzowinę opłukać i osuszyć. Wykończ nadmiar tłuszczu i każdą cienką, srebrzystą membranę z polędwicy. Złóż cienkie końce mięsa Pod, aby pieczeń była równomiernie gruba i związaj Sznurek bawełniany w poprzek wokół każdego końca, aby go zabezpieczyć. Ustawić mięso na obramowanym talerzu; wlać około 1/3 szklanki mieszanki chipotle-syrop klonowy na wieprzowinę i obrócić, aby całkowicie pokryć.
Przygotuj grilla do pośredniego ogrzewania zgodnie z instrukcją.
Umieść pieczeń na grillu i gotuj, aż termometr włożony do środka osiągnie 150 stopni, 20 do 25 minut.
Przenieść pieczeń na talerz i, utrzymując go w cieple, niech odpocząć 5 minut.
Pokroić w cienkie plasterki i dodać sól do smaku.
Podawać z pozostałą mieszanką chipotle-syrop klonowy.