Chilijski Piec Ryb
Need a bezglutenowa, pierwotna i pescatariańska przystawka? Chilijski Piec ryb może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka filetów z labraksa, pieprzu, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chilijski Piec Ryb, New England Fish Bake, oraz C ' est Si Bon Smothered Fish Bake.
Instrukcje
Filet z okonia chilijskiego, pokrojony na 6 kawałków, przełożyć do wysmarowanego szklanym naczyniem 9 x13.Z dwóch mandarynek, skórki i soku 1; obrać i podzielić drugą.Top filety z segmentami mandarynki, posiekane szalotki, i czosnek.
Wlać 1/3 szklanki soku mandarynkowego i 1 łyżeczkę skórki na rybę.Kropka z 2 łyżkami niesolonego masła, pokrojonego w kostkę.Gotować 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Dodaj pieprz do smaku i ciesz się!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.