Chili z indykiem i fasolą

Chili z indykiem i fasolą
Przepis indyk i fasola Chili może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 278 kalorii, 32G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, wapno kliny, mielony kminek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, Resztki indyka lub mielonego indyka i fasoli Pinto białe Chili z limonką (bezglutenowe), oraz Chili Z Indyka Z Dwoma Fasolami.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pierwsze 4 składniki; gotować przez 6 minut lub aż indyk zostanie zrobione, często mieszając do kruszonki. Wymieszać chili w proszku i dalej 8 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
KolendraKolendra
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
3
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn