Chile Con Queso Dip
Chile Con Queso Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pomidory z puszki, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co jest raczej złe. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Chile Con Queso, oraz Chile Con Queso Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory i pomidory z chiles osuszyć w durszlaku nad miską, rezerwując 1/3 szklanki płynu; odstawić pomidory i zarezerwowany płyn na bok.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 4 protokół.
Dodać twarożek; gotować, aż ser się rozpuści, ciągle mieszając.
Dodaj pomidory, reserved liquid i chili w proszku; doprowadzić do wrzenia.
Dodać ser topiony; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż ser topi się, stale mieszając.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.
Podawać na ciepło z pieczonymi chipsami tortilla.