Chicken Pot Pie III
Chicken Pot Pie III to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz skondensowany krem z zupy selerowej, skondensowany krem z zupy ziemniaczanej, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Linia 9 calowy Pie danie z ciasta.
Blanszować mrożone mieszane warzywa przez 3 do 4 minut.
Kurczaka pokroić w kostkę i umieścić w dużej misce.
Dodaj warzywa, tymianek, zupę selerową i zupę ziemniaczaną. Wymieszać razem.
Wlać nadzienie do naczynia wyłożonego cieście. Ułóż górną warstwę skorupy pie, uszczelnij i flet krawędzie.
Wytnij szczeliny w górnej części skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Umieść ciasto na blasze. Umieść folię aluminiową wokół krawędzi skorupy pie.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 30 minut.
Wyjąć folię i nadal piec przez dodatkowe 30 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut, a następnie służyć.