Cherry Crumble

Cherry Crumble
Cherry Crumble wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 2226 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka płatków owsianych, masła, nadzienia z wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako dość drogi deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cherry Crumble, Kruszonka Wiśniowo-Migdałowa, oraz Kruszonka Wiśniowo-Jagodowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło lub margarynę rozpuścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjmij patelnię z ognia; wymieszaj owies, mąkę, brązowy cukier i sól, aż powstanie suche, kruche ciasto. Wciśnij około 2/3 ciasta na dno kwadratowej patelni o średnicy 9 cali, tworząc równomierną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozłóż ciasto wiśniowe wypełniając skórkę i posyp pozostałą mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec przez 40 do 45 minut, aż góra jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia24
Magazyn