Czerwona i zielona sałatka z Mélange

Czerwona i zielona sałatka z Mélange
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Czerwony i zielony Mélange Sałatka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, imbir, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Melange Gumbo, Okoń morski z melanżem warzywnym, oraz Russ ' s Vegetable Melange.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj ogórek z solą; delikatnie zmiażdż plastry ręką, aż poczują wiotkość.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pozostawić mieszaninę na 5 do 10 minut.
3
Tymczasem paprykę pokroić w kostkę na kawałki 1/8 cala. Sortuj przez kiełki fasoli i szczypta off i wyrzucić wszelkie przebarwione końcówki. Rukolę bardzo grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4
W szerokiej misce (3 do 4 qt.), wymieszać ocet, sos rybny, cukier i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Opłucz plastry ogórka dobrze w zimnej wodzie, a następnie delikatnie wyciśnij plastry, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Dodaj ogórki, paprykę, kiełki fasoli i rukolę do miski z dressingiem i wymieszaj, aby pokryć. Łyżka na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn