Czerwona i zielona sałatka z Mélange
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Czerwony i zielony Mélange Sałatka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, imbir, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Melange Gumbo, Okoń morski z melanżem warzywnym, oraz Russ ' s Vegetable Melange.
Instrukcje
W misce wymieszaj ogórek z solą; delikatnie zmiażdż plastry ręką, aż poczują wiotkość.
Pozostawić mieszaninę na 5 do 10 minut.
Tymczasem paprykę pokroić w kostkę na kawałki 1/8 cala. Sortuj przez kiełki fasoli i szczypta off i wyrzucić wszelkie przebarwione końcówki. Rukolę bardzo grubo posiekać.
W szerokiej misce (3 do 4 qt.), wymieszać ocet, sos rybny, cukier i imbir.
Opłucz plastry ogórka dobrze w zimnej wodzie, a następnie delikatnie wyciśnij plastry, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Dodaj ogórki, paprykę, kiełki fasoli i rukolę do miski z dressingiem i wymieszaj, aby pokryć. Łyżka na talerze.