Cheesy Popovers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj tandetnych Popovers. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cheesy Popovers, Puff Daddy: Cheesy Herbed Popovers, oraz Cook The Book: Cheesy Herbed Popovers podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: 24-filiżanka mini muffin puszka
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W średniej misce ubić jajka, mleko i roztopione masło.
Ubić mąkę z solą i zagnieść sery i szczypiorek do równomiernego wymieszania. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Umieść mini patelnię muffin na środkowym stojaku w piekarniku, aby ogrzać się przez 10 minut.
Wyjmij puszkę z muffinów z piekarnika (ostrożnie, gorąco!) i wlać ciasto do kubków gorącej puszki, wypełniając prawie do góry. Lekko posypać cayenne.
Piecz nadzienie na chrupiące i złote, około 18 do 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast.