Przepis "San Francisco" bekon Guacamole Cheeseburger może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 4. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1040 kalorii, 51g białka, oraz 59G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty baby oak leaf, ser fontina, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Guacamole Bacon Cheeseburger, Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger, oraz Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Dodaj plastry boczku na zimnej patelni żeliwnej. Włączyć ogień do średniej i gotować je, aż chrupiące. Około 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieś na papierowy ręcznik wyłożony płytą. Odstawić.Podziel mieloną wołowinę na 4 równe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Zwiń każdą część w kulkę, a następnie delikatnie naciśnij na paszteciki w kształcie dopasowanym do kromek chleba na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na Zakwasie
Drażetki Z Białą Perłą
5
Każdy patty posypać solą i pieprzem.Hamburgery gotować na średnim ogniu. Około 2 do 3 minut na stronę dla średnio rzadkich. W ostatniej chwili umieść plasterki sera na wierzchu i kontynuuj gotowanie, aż ser lekko się rozpuści. Przenieś hamburgery na talerz, aby odpocząć. Lekko grillować plastry zakwasu z obu stron. Wystarczy, aby dostać toasty grill marks.To złóż hamburgery, umieść przed sobą 4 kawałki tostów na zakwasie. Podziel kawałki sałaty z liści dębu równomiernie w równej warstwie na każdym plasterku. Top to z dollop guacamole, jeden lub dwa heirloom plastry pomidora, burger, trzy lub cztery pierścienie czerwonej cebuli i dwa plastry boczku. Wierzch z pozostałym chlebem na zakwasie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Guacamole działa bardzo dobrze z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.