Cheddar i herbatniki ze szczypiorkiem
Cheddar i ciastka ze szczypiorkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 180 i kosztuje 2 centy za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cheddar Chive Biscuits, Cheddar Chive Biscuits, oraz Cheddar i herbatniki ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce połączyć mąkę, sól i proszek do pieczenia i dobrze wymieszać.
Dodać zimne masło, ser i szczypiorek. Użyj blendera do ciast, 2 noży lub opuszków palców, aby wymieszać masło, aż mieszanina będzie krucha, z kilkoma kawałkami masła lub sera wielkości grochu.
Dodać mleko i delikatnie wymieszać, aby zwilżyć, nie dłużej niż 10 sekund. Ciasto będzie szorstkie; nie przepracuj.
Obrócić ciasto na dużą mąkę i delikatnie zagnieść w kulkę, nie więcej niż 6 do 8 szybkich obrotów. Pracując szybko, rozwałkuj ciasto na okrąg o grubości 1/2 cala.
Wytnij małe ciastka za pomocą 1-calowego foremki do ciastek. Zebrać resztki ciasta, rozwałkować ponownie do grubości 1/2 cala i wyciąć więcej herbatników.
Umieścić herbatniki około 1 cal od siebie na blasze do pieczenia. Lekko posmaruj wierzchy herbatników roztopionym masłem, jeśli chcesz.
Piec, aż lekko rumiane na górze, 15 do 18 protokół.