Cheddar Bacon Ranch Ściąga
Cheddar Bacon Ranch ciągnie może być tylko przystawka szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 319 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz okrągły chleb na zakwasie, mieszankę opatrunków ranch, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bekon, Cheddar i Dip Ranch, Cheddar Bacon Ranch Dip, oraz Bacon Ranch Cheddar Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Miejsce boczek w dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż do połowy gotowane, o 5 protokół.
Odcedzić plastry boczku na ręcznikach papierowych; pokroić w poprzek na paski o szerokości 1/2 cala.
Przeciąć przecięcia w połowie chleba w dwóch kierunkach, tworząc wzór szachownicy. Wsuń plastry sera Cheddar i kawałki boczku do szczelin.
Wymieszać masło i sos ranczo wymieszać w małej misce; wlać na chleb, pozwalając kapać do szczelin. Owinąć cały bochenek w arkusz folii aluminiowej i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Rozpakuj chleb i wróć do blachy do pieczenia; piec, aż ser się roztopi i bekon jest chrupiący, o 10 więcej minut.