Kurczak Po Baskijsku
Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 43 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz piersi z kurczaka, paprykę, 1/2 szklanki Kraft pikantny włoski dressing i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Kurczak Po Baskijsku, Szynka i jajka po baskijsku, oraz Ziemniaki Po Baskijsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1/4 Puchar opatrunek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 2 do 3 min. z każdej strony lub aż równomiernie zbrązowieje z obu stron.
Usuń kurczaka z patelni; odstawić.
Dodaj pozostały dressing, cebula i szynka na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna. Wymieszać z papryką, pomidorami, papryką i pokruszoną czerwoną papryką.
Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 20 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).