Chała, kiełbasa i suszony farsz Wiśniowy

Chała, kiełbasa i suszony farsz Wiśniowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chała, kiełbasa, i suszone wiśniowe farsz spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pod ręką jajka, pieprz, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Suszony-wiśniowy i włoski farsz do kiełbas, Farro, Dynia maślana, kiełbasa i suszony farsz Wiśniowy, oraz Pełnoziarnisty Chała Farsz Z Suszoną Żurawiną I Szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku. Obfite danie do pieczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczone orzechy pekan w cieście lub patelni ciasto, aż pachnące i wnętrzności są bladozłoty, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
3
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
4
Podzielić chleb między 2 duże blachy do pieczenia i piec, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty, 15 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem, rozgrzać olej w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować kiełbasę, mieszając i rozbijając grudki, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Kiełbasę przełożyć do bardzo dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj masło do patelni i ciepła na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj cebulę, seler, czosnek, ziele angielskie i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie lekko brązowieć, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ziele AngielskieZiele Angielskie
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
9
Dodaj warzywa do kiełbasy z chlebem, wiśniami i orzechami pekan i wrzuć, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CzereśnieCzereśnie
KiełbasaKiełbasa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
ChlebChleb
10
W średniej misce ubijamy jajka, następnie ubijamy bulion, śmietanę i natkę pietruszki i zalewamy farszem. Dobrze wymieszać farsz, a następnie rozłożyć go w naczyniu do pieczenia. Schłodzić, jeśli indyk jest dłuższy niż 1 godzina od zrobienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cała TurcjaCała Turcja
KremKrem
StadoStado
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Po zakończeniu indyka, zwiększyć temperaturę piekarnika do 218°. przykryć farsz szczelnie folią i piec do gorąca przez cały czas, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Zdjąć folię i piec, aż top jest złoty kolor i chrupiące, o 10 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
* Pieczywo można prażyć 3 dni wcześniej i przechowywać (raz schłodzić) w szczelnie zamkniętym worku w temperaturze pokojowej.* Sunsweet sprzedaje teraz 5-uncjowe opakowania suszonych wiśni tartych, oznaczonych jako słodkie i cierpkie wiśnie Morello, które są wilgotne i zachowują dobry, ciemnoczerwony kolor.* Farsz można przygotować (ale nie zapiekać) 4 godziny przed pieczeniem indyka. Spokojnie.* Przepis farszu można zmniejszyć o połowę i piec w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Wiśnie Z TartySuszone Wiśnie Z Tarty
CzereśnieCzereśnie
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn