Chayote z jajkiem i serem
Chayote z jajkiem i serem wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. Ta przystawka ma 118 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka amerykańskiego sera, cebuli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Chayote Z Serem (Nadziewane I Pieczone ) , Boczek z jajkiem makaron z serem, oraz Sałatka Chayote.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Włożyć chayote do dużego garnka i przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Odcedzić i posiekać chayote. Odstawić.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać posiekaną chajote, doprawić solą i pieprzem. Rozbij jajka na mieszance chayote i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować i mieszać, aż jajka ustawione, 3 do 4 protokół.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia i top z amerykańskim serem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 5 minut.