Chayote Gratin
Chayote Gratin może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka koszernej soli, tymianku, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z endywii belgijskiej z boczkiem (Gratin d ' Endives Ardennaise), Chayote Coleslaw, oraz Zupa Chayote Lou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj chayote do patelni; smażyć 10 minut lub do chrupkiego-przetargu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; dodać 1/4 szklanki wody. Przykryć i gotować 10 minut lub do miękkości.
Umieścić chayote w dużej misce; mash z masher ziemniaków.
Odcedzić chayote przez drobne sito przez 30 minut, zachowując pulpę Chayote.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, pieprz, i tymianek na patelni; smażyć 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj miąższ chayote i sól, mieszając, aby połączyć. Mieszankę łyżką do 8-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż drobne okruchy środka 1/2 szklanki.
Połączyć okruchy i ser w małej misce; wymieszać z masłem.
Posypać mieszaninę okruchów równomiernie mieszaniną chayote.
Piec w 350 przez 25 minut lub do złotego koloru.