Ceviche Łososiowe
Przepis łososiowy Ceviche jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka muszli Tostada, kolendra, sól koszerna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ceviche Łososiowe, Ceviche Łososiowe, oraz Ceviche Łososiowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać łososia i sok z limonki w szklanej misce.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż łosoś będzie nieprzezroczysty i lekko jędrny w dotyku, około 30 minut. W międzyczasie wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem muszli tostada w innej misce; odstawić.
Spuścić wszystko, ale około 3 łyżki. sok z limonki z łososia.
Wymieszać łososia z zastrzeżoną mieszanką pomidorową.
Podawać z muszlami tostada.
* Znajdź małe muszle Tostada w dobrze zaopatrzonych rynkach Latino.
Parowanie win: Ceja 2012" Bella Flor " Wytrawny Ros Syrah. Pięknie chrupiący, ten różowy radzi sobie z pikantnymi cytrusami ceviche, a jego jaskrawoczerwone owoce oswajają chiles i wypuszczają dzikiego łososia.