Przepis peruwiański Ceviche jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z limonki, sól koszerna, ucho kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska, oraz Ceviche Peruwiańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw sito o drobnych oczkach nad małą miską. Najpierw przecier 4 składniki i 4 duże kostki lodu w blenderze aż do zmiękczenia.